Nyhet! Byggdetaljer fra Mataki - Mataki Norge

Nyhet! Byggdetaljer fra Mataki

15-11-2019 
Av: Roger Mikalsen
tak, vegg, grunn 
Byggdetaljer_crop
Prosjektering: Det er strenge krav til utførelsen og dokumentasjonen av detaljer i et bygg. Mataki har samlet noen verktøy som skal gjøre det både enklere å velge de riktige produktene og enkelt å dokumentere valgene man har gjort.

Krav til dokumentasjon

Byggteknisk forskrift setter krav til at valgte løsninger i norske bygg er testet og godkjent. Man er med andre ord lovpålagt å velge dokumenterte løsninger.


Nyhet! Byggdetaljer


Byggdetaljene fra Mataki er laget for å gjøre det enkelt å dokumentere valgt løsning. Vi i Mataki har valgt å utarbeide dokumentasjon på kvalitetsløsninger, forankret i preaksepterte løsninger i Byggforsk, og utført med Mataki sine produkter. Velger man disse løsningene kan man være trygg på at leveransen blir i tråd med gjeldende forskrifter og at det er enkelt å dokumentere.

Dette er et pågående arbeid i Mataki, dvs at det stadig vil komme flere Byggdetaljer fra oss. Følg med på hjemmesiden vår for oppdateringer.

Glem heller ikke vår populære Enklere å velge som hjelper deg å velge riktige produkter og løsninger.

Roger Mikalsen

Produktsjef siden 2016. Byggmester siden 2002. Lang erfaring som leder av byggmester- og entreprenørbedrifter med fokus på eneboliger.
Del med andre:   
< Tilbake til arkiv
Aktuelt
Kategorier:
Flate Tak og Membraner
Byggevare
Annet
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.