Metrotile Urban - et trendy tak

Metrotile Urban - et trendy tak

08-02-2018 
Av: Roger Mikalsen
Tak
metrotile-260406-edited%5B1%5D
Design og stilfullhet trenger ikke å gå på bekostning av kvalitet og værbestandighet. Metrotile Urban passer utmerket til trendy og moderne bygg, samtidig som det takler ekstremvær.

Det dukker stadig opp nybygg med moderne utseende og nye løsninger. For at disse byggene skal beholde det rene og stilfulle uttrykket, er det viktig at taket også er med på å løfte inntrykket. I tillegg må det selvsagt beskytte mot vær og vind.
 
Du kan lese mer om produktet Metrotile her. 

Et kvalitetstak som puster

Bygg med minimalistiske løsninger er gjerne uten takutstikk og vegger, som normalt sett er med på å beskytte bygget mot uvær. Det gjør at tak, dører og vinduer er mer utsatt for belastning og slitasje, og dermed må løsningene som benyttes være av ekstra god kvalitet.
Metrotile er testet i ekstremvær og tåler å bli utsatt for høy belastning over tid. Måten taket er bygd opp på gjør det tett, samtidig som at det sikrer at fukt og kondens transporteres ut. Det bidrar ikke bare til å beskytte bygget, men minsker også muligheten for fukt i takkonstruksjonen.
 
Løfter helhetsinntrykket

Fasongen og fargen er selvsagt viktig når du skal velge tak. Metrotile Urban leveres i sort med en matt finish som passer til mange ulike farger og nyanser. Og når vi sier sort, så mener vi sort; ettersom taket monteres med skjult innfesting, slipper du sjenerende festemidler som ødelegger stilen. Dette, i tillegg til den matte finishen, gir taket et stilfullt utseende, uten at det skriker etter oppmerksomhet. Det tilfører rett og slett bygget noe ekstra og er med på å løfte helhetsinntrykket.

Garantert å vare

For at du skal være trygg på at taket varer, gir vi hele 40 års produktgaranti. I tillegg er taket lakkert med ekstra UV-beskyttelse som gir minimal takforringing over tid. Dermed er du garantert et tett og værbestandig tak som holder stilen i mange år fremover.

Roger Mikalsen

Produktsjef siden 2016. Byggmester siden 2002. Lang erfaring som leder av byggmester- og entreprenørbedrifter med fokus på eneboliger.
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.
<  Tilbake til arkiv
Aktuelt
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.