Mataki Takshingel

Mataki Takshingel

16-03-2016 
Av: Tommy Starmer
Tak
Bilde av en takke med takshingel fra Mataki.
Takshingel er ett meget velegnet taktekkingsprodukt for både egen bolig og feriebolig. Det er eksempelvis grunnen til at mer enn 80% av alle hustak i USA er lagt med takshingel.

shingel fargerHoldbarheten er ikke den eneste grunnen til at takshingel er et klokt valg. Den enkle monteringen, de lave kostnadene og en generell mangel på problemer gjør at Mataki Takshingel er et godt valg. Mataki er en stor aktør innen takshingel i Norge, og med sin erfaring siden midten på 70-tallet kjenner vi godt til kvalitetskriteriene for ett godt shingelprodukt!

Takshingel er ikke bare elegant, men forener også taksteinmaterialets hardhet med asfaltens tetthet. Her vil du heller ikke oppleve at taket flasser eller ruster, som tilfellet er på mange platematerialer. En annen fordel er at snø og is blir værende på taket og ikke raser ned i hage eller på gangveien. Du opplever heller ikke ubehaglig tromming på taket i regnvær.

Samme produktegenskaper som den profesjonelle håndverkeren

Mataki gir privathusbyggeren tilgang til samme materialer som profesjonelle håndverkere, dvs. SBS-elastomerasfalt i hele sitt sortiment, og i samtlige nyanser.

SBS-elastomerasfalt er et supermateriale med egen-skaper som er overlegen alle andre takmaterialer.

Høy fleksibilitet og forbedret rivestyrke

Mataki Takshingel tåler påfallende godt gjentagende bøyninger. Det er egenskaper man setter pris på under montering, når kanter, utsparringer og utspring bearbeides. I forhold til tidligere materialer har Mataki Takshingel fått forbedret rivestyrke i for eksempel spikerpunkter.

Kuldeelastisk

Materialet i Mataki Takshingel er elastisk også under kalde forhold.

Et holdbart materiale

SBS-asfalt er et holdbart og langlivet materiale som tåler både mekanisk påkjenning og kjemiske påvirkninger. Basert på erfaringer fra profesjonell taklegging er livs-lengden til takmateriale av elastomerasfalt mer enn dobbelt så lang som vanlig asfaltmateriale.

Skiferstrøet løsner ikke

Skiferstrøet på Mataki Takshingel fester nå enda bedre. Den harde skiferoverflaten gjør taket langlivet; tak av Mataki Takshingel beholder overflatebelegget og farge. Den ru overflaten holder også snøen på taket. Behovet for snøfangere begrenses.

Tommy Starmer

Salgssjef i Mataki. Jobbet i bedriften siden 2000.
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.
<  Tilbake til arkiv
Aktuelt
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.