Decra® nå fra Mataki!

Decra® nå fra Mataki!

09-03-2020 
Av: Roger Mikalsen
tak
DECRA-Logo-horizontal-blue-digital
Mataki viderefører Decra® Takpanner i Norge

Decra® takpanner er markedsleder i Norge og en anerkjent merkevare blant håndverkere, byggevareleverandører, boligeiere, og beskrivende ledd i byggebransjen. Mataki, som norsk distributør, vil sikre at Decra® forblir en anerkjent merkevare på det norske markedet.

Merkevaren Decra® eies av Roof Tile Group, verdens ledende produsent av takpanner. 1. januar 2020 ble eksisterende lisensavtale avsluttet, og Decra® satsningen i det norske markedet vil nå bli videreført av Mataki. Dette blir et supplement til vår eksisterende satsning på takpanner.

Du kan lese mer om Decra® historien lenger ned.
 
Ingen slår originalen!
Fordi Decra® har vært produsert på lisens, har det vært krav og regler om utseende, utforming, kvalitet, overflater og tekniske spesifikasjoner. Mataki vil videreføre den høye kvaliteten og sørge for at passform, overflater, farger og monteringsbeskrivelse er som tidligere.
 
Tilbehøret er det samme
Hemmeligheten ligger i detaljene. Vi viderefører derfor det gode Decra® tilbehøret man kjenner fra før.
 
Økt garanti til 40 år
Decra® takpanner har ZM250 stål som kjerne og deretter flere forskjellige lag beskyttelse på hver side. Det gir en robust beskyttelse av høy kvalitet. Garantitiden økes, og det gis nå 40 års garanti på alle Decra® Classic takpanner. Decra® Elegance vil fremdeles ha 30 års garanti.
 
Klar for levering 1. april
Mataki vil ha Decra® klar for levering fra sitt hovedlager fra og med 1. april 2020. Alle lagerførte farger vil være tilgjengelig for rask levering. En rekke tilleggsfarger og -overflater kan bestilles.

decra sortiment
Lagerførte farger
Vi lagerfører de mest populære Decrafargene.

Decra® Classic: Kullsort, Rød Antikk, Grå Antikk
Decra® Elegance: Sort Blank, Sort Matt
 
Sortiment
I tillegg til de lagerførte fargene vil det være mulig å bestille den nye Decra® Qube. Andre farger i Decra® Classic og Decra® Elegance finnes også for bestilling.
 
Decra® historien
Decra® har en historie helt tilbake til 1940. Siden den gang har konseptet blitt utviklet i flere faser. I 1977 ble Decra® takpanner produsert for første gang i Europa. En stadig utvikling for å øke kvaliteten har gitt oss Decra® takpanner slik vi kjenner de i dag. 
Les mer om Decra historien her.

Roger Mikalsen

Produktsjef siden 2016. Byggmester siden 2002. Lang erfaring som leder av byggmester- og entreprenørbedrifter med fokus på eneboliger.
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.
<  Tilbake til arkiv
Aktuelt
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.