5 grunner til å velge Mataki takbelegg til ditt borettslag

5 grunner til å velge Mataki takbelegg til ditt borettslag

04-10-2017 
Av: Bjørn Atle Remme
Flate tak og Membraner
FlateTak
Når du skal velge takbelegg, er det flere ting du må være sikker på at holder mål. Derfor er det viktig å velge riktig leverandør når taket i borettslaget skal byttes.

Mataki bruker store ressurser på egen forskning og produktutvikling. Dagens produkter bygger på ny teknologi, og har overlegne egenskaper sammenlignet med den konvensjonelle og porøse takpappen som var standard før i tiden. Våre produkter er sterke og elastiske, og testes kontinuerlig, både på vårt eget laboratorium og hos eksterne kontrollinstitusjoner som dokumenterer egenskaper og bruksområder.  

I Europa finnes det mangfoldige produsenter av takbelegg til flate tak. Produktenes egenskaper varierer i stor grad, og er som regel beregnet for varmere klima og andre byggeskikker.

Våre membraner og takbelegg er derimot kvalitetssikret etter norske krav, klima og byggeskikker. Historisk sett har vi vært nødt til å bygge gode hus i Norden for å sikre mot store temperaturendringer, sterke vindkast og hardt vær. Matakis produkter er bygget for slike forhold, og det gjør at du kan stole på at taket ditt holder.

Våre membraner og takbelegg er utviklet etter mangeårig fokus på flate tak. Her er fem grunner til å velge Mataki når taket i borettslaget skal byttes ut:

1. Historien vår

Mataki er en produktserie med lang historie. Faktisk har vi produsert tak i godt over 100 år, og asfalttak har vi produsert siden 1916. Det betyr at vi har hatt god tid til å teste og fornye oss, og i dag er vi størst og ledende i det nordiske markedet.

2. Produkter til både nytekking og omtekking

Er det nytekking du leter etter løsninger for? Eller er det omtekking, eller kanskje rehabilitering? Vi har produkter for alle disse behovene. 

Et populært valg er Mataki UnoTech FR som er velegnet til både nytekking og omtekking av gamle tak. UnoTech FR har attpåtil levetid på mer enn 30 år. Dette er et takbelegg som er elastisk og stabilt, og tåler kulde så vel som varme. Derfor passer det utmerket til nordiske forhold.

3. Godkjente av Sintef

Produktene har Sintef Byggforsk Teknisk Godkjenning og tilfredsstiller alle krav og forskrifter med god margin. Et tips er å alltid se etter godkjenning fra Sintef når du skal finne produkter.

I tillegg til å være godkjente av Sintef er et av våre asfalttakbelegg, Mataki UnoTech FR LESSNOX, laget slik at det reduserer mengden NOx-partikler i luften. Utslippet av NOx-partikler fra personbiler, tungtransport og industri er stadig økende, samtidig som de forurenser luften og er skadelige for miljøet. Ved å velge LESSNOX bidrar du til å gjøre luften renere.

4. Eksperter på nordisk klima

Vi har som sagt en lang produkthistorie. Dette gjør oss til eksperter på takbelegg for norsk og nordisk klima. Vi vet hvor viktig det er at takene vi produserer tåler regn, snø, vind og sterke UV-stråler. 
 
5. Kunnskap og bistand

Husk at det ikke hjelper å ha et godt produkt hvis håndverket er under pari. Taktekking av flate tak er et eget fag, med fag- og mesterbrev. Vi samarbeider med dyktige taktekkingsfirmaer over hele landet, og kan enkelt sette deg i kontakt med disse. Vi har også et eget team som kan bistå med kunnskap om tekniske løsninger og tilstandsvurdering av eldre tak.  

Mataki er et meget godt valg for borettslaget. Ikke bare leverer vi solide produkter som passer utmerket til norske forhold, men vi har også den nødvendige erfaringen og ekspertisen for å kunne gi deg gode og fleksible løsninger med lang levetid. Riktig produkt og fagutdannet ekspertise er nøkkelen til en god løsning.
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.
<  Tilbake til arkiv
Aktuelt
Kategorier:
Tak
Vegg
Grunn
Flate tak og membraner
Generelt
Aktuelle nyhetssaker
Feilfri montering
Referanser
Mataki sponser Oda
Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev og få en samling av våre siste nyhetsinnlegg på epost.